Development

U wilt snel een applicatie op maat? Client-server? Web? Mobile? Alle drie? In de cloud? In huis? Wij bouwen het voor u in Uniface. Uniface is een low code ontwikkelomgeving die zich de afgelopen 25 jaar heeft bewezen als uiterst betrouwbaar en stabiel.

Goede software komt niet vanzelf. Van UnividualS ontwikkelaars kunt u verwachten dat zij het klappen van de zweep kennen en veel ervaring hebben opgedaan in Uniface en diverse andere omgevingen. Wij werken volgens een lean en agile ontwikkeltraject, waardoor wij snel in staat zijn software te ontwikkelen die aan uw wensen voldoet.

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Na dit vrijblijvende gesprek zijn uw eerste vragen beantwoord en weet u of wij wat voor u kunnen betekenen.

Onze organisatie wordt gevormd door de beste Uniface professionals. Onze organisatie is gevestigd in Nederland, maar onze diensten verrichten we over de hele wereld.

Wij hebben zeer veel ervaring in het ontwikkelen en onderhouden van Uniface applicaties voor diverse branches, zowel in de commerciële sector (banken, verzekeringsmaatschappijen) als voor de (semi-)overheid.

Onze detacheringsdienst richt zich op alle organisaties wereldwijd die Uniface gebruiken, met welke versie dan ook.