Zinvol inspelen op een veranderende markt

Laat de 'Blue Ocean Strategy' ook werken voor uw business

Succesvol inspelen op een veranderende markt

Verwend door de vele mobiele apps vinden we het tegenwoordig heel normaal om van alles met één druk op de knop te regelen, onafhankelijk van tijd en locatie. We leven in een digitale wereld, die grotere flexibiliteit vraagt voor de manier waarop we consumeren, (samen)werken, service verlenen en zakendoen. Klanten stellen alsmaar hogere eisen aan organisaties (o.a. het gebied van servicegerichtheid) en medewerkers moeten overal kunnen werken, flexibel zijn en altijd toegang hebben tot relevante bedrijfsdata.

Door de opmars van nieuwe technologieën, een steeds kortere time-to-markt van nieuwe of gewijzigde diensten en producten en de behoefte aan een verdergaande integratie van systemen, hebben we wereldwijd te maken met een snelle digitalisering van productie en bedrijfsprocessen.

Dit biedt nieuwe uitdagingen en mogelijkheden voor zowel nieuwe als bestaande systemen. Vroeger lag de focus van technologie op het managen van de organisatie nu gaat het om zaken als digitale transformatie, het ontsluiten, beschikbaar stellen en de analyse van data (onafhankelijk van tijd en locatie), het optimaliseren van de user experience.

Het is voor bedrijven een absolute noodzaak geworden om zich (snel) aan te kunnen passen aan voortdurende veranderende marktomstandigheden. Organisaties moeten ‘agile’ zijn en het bestaande applicatielandschap is daarin een bepalende factor geworden.

Met een hybride oplossing waarbij moderne (low-code) technieken worden toegepast in combinatie met de stabiele backend van de bestaande Uniface applicaties wordt de optimale mix geboden voor modernisering van het applicatielandschap. Blue Ocean Fishing en UnividualS hebben de krachten gebundeld en bieden vanuit deze combinatie een unieke aanpak voor een efficiënte moderniseringsslag.

Met onze stap voor stap aanpak en door hergebruik van bewezen code wordt op een veilige en efficiënte manier de modernisatie uitgevoerd. Het uitgangspunt is dat we daarbij naadloos aansluiten op de wensen van de business en kapitaliseren op de aanwezige Uniface applicaties in combinatie met het slim gebruik maken van moderne technologieën.

Uniface betekent “Universal Interface”. Met onze aanpak sluiten we daarmee naadloos aan bij het paradigma en grondbeginsel van Uniface.

Meer over onze aanpak

Werkwijze

De eerste stap is het bepalen van de behoefte. In een eerste vrijblijvend gesprek wordt deze behoefte besproken. Om een gevoel te krijgen voeren we dit gesprek graag bij u op locatie. Dit eerste gesprek wordt gevoerd door consultants met inhoudelijke kennis.

Wat doen we

Met een hybride oplossing waarbij moderne (low-code) technieken worden toegepast in combinatie met de stabiele backend van de bestaande Uniface applicaties wordt de optimale mix geboden voor modernisering van het applicatielandschap.

Waarom we dit doen

Applicaties zijn gebouwd in het verleden. De markt is het heden. Beide zijn echter een gegeven. We zien het als onze uitdaging om deze twee op elkaar te laten aansluiten. Vaak zijn organisaties geneigd om hun applicaties geheel te vernieuwen op basis van de veranderende markt. In veel gevallen is het niet nodig om applicaties in hun geheel te vervangen. Een update van een interface is veelal voldoende.

Waar doen we dit

Het eerste gesprek vindt plaats bij u op locatie. Daar kunnen we bepalen hoe en waar we de vervolgstappen gaan zetten.

Waarom u voor ons kiest

Iedere organisatie is anders. Geen enkele IT systeem is gelijk. En ook iedere Uniface applicatie is uniek. Zelfs binnen applicaties zullen verschillende ‘handtekeningen’ van ontwikkelaars zichtbaar zijn.

Onze methodiek is geen standaard ‘one size , fits all’ aanpak. We kijken naar de behoeften van de opdrachtgever en passen daarop onze werkwijze aan. Zo behalen we optimaal rendement.

UnividualS heeft de meeste Uniface kennis en ervaring van Nederland. Onze professionals kennen de klappen van de zweep. Van nieuwbouw tot beheer. Van het vertrouwde client-server tot fancy mobile apps. Onze focus ligt bij Uniface en andere low-code platformen.

Onze partner Blue Ocean Fishing vult ons aan met hun business services. Zodat wij, UnividualS, onze horizon kunnen verbreden zonder focus te verliezen.

Ons uitgangspunt is uw organisatie en de veranderende markt. De oplossing is de andere niet. Wij passen onze oplossing aan bij de omgeving. Dit vraagt flexibiliteit en schaalbaarheid. Onze organisatie bestaat uit gedreven professionals die net een stapje extra zetten of een gas terugnemen. Al naar gelang de vraag.

 

Blue Ocean Fishing Platform for Business Solutions is een jonge organisatie, opgericht door doorgewinterde ICT professionals. De dienstverlening richt zich volledig op het realiseren van enterprise software solutions, gebaseerd op een low code, API-first benadering. De dienstverlening wordt geboden als totaaloplossing waarbij de klant volledig wordt ontzorgd op het gebied van architectuur, ontwerp, realisatie en beheer en de oplossing als een (cloud) service kan worden aangeboden.

Meer informatie: www.blueoceanfishing.com

Uniface is een low-code applicatie ontwikkelplatform. Uniface is operating system en database onafhankelijk. Naast een platform heeft Uniface een eigen programmeertaal.

Wereldwijd vertrouwen duizenden grote en kleine organisaties op de stabiliteit van Uniface. Veelal zijn dit bedrijfskrititsche en data intensieve applicaties.

Meer informatie: www.uniface.com

Snel schakelen? Laten we een afspraak maken.

Wij komen graag met u in contact om te praten over de verlenging van de levensduur van uw Uniface applicatie.

Onze aanpak begint altijd met een vrijblijvend gesprek over uw organisatie en de rol die de Uniface applicatie daarin speelt. Samen met u bepalen we de juiste aanpak.

Neem contact met ons op door het invullen van het formulier hiernaast.