Uniface Professional Services

Onze Uniface Professional Services maakt gebruik van bewezen best practices om wereldwijd deskundige en economisch efficiënte diensten te leveren. We kunnen alles bieden, van extra mensen of trainingen tot een complete bedrijfsoplossing. Onze services omvatten niet alleen de Uniface-technologie, maar ook gemengde oplossingen die andere technologieën en werkwijzen integreren.

Refactoring

Het herstructureren van bestaande Uniface applicaties. Met als doel het verhogen van de onderhoudbaarheid en uitbreidbaarheid.

Development

Ontwikkeling van software op basis van Uniface. Op verzoek ontwikkeling wij componenten, frameworks of hele applicaties.

Detachering

Uitbreiding van uw team of organisatie met een zeer ervaring Uniface professional.

Uniface migratie

Uniface is upwards compatible. Dat betekent dat elke Uniface applicatie gemigreerd kan worden naar de meest recente versie. Onze ervaren professionals verzorgen Uniface migraties van A tot Z.

Meer info

Uniface opleiding, training en coaching

Op basis van door Uniface ontwikkelt trainingsmateriaal leiden onze trainers uw software ontwikkelaars op tot Uniface developers. Naast meerdaagse trainingen verzorgen we ook coaching van ontwikkelaars.

Consultancy

Onze consultants zijn uitstekende sparringpartners voor uw organisatie. We geven advies over alles wat met Uniface te maken heeft. Zowel development als deployment.

Wereldwijd

Onze diensten leveren we over de hele wereld.

Outsourcing

Onze ervaren professionals verzorgen Uniface migraties van A tot Z.

Modernisatie

Bestaande Uniface applicaties aanpassen aan de huidige tijd. Web, mobile, webservices of cloud? Hergebruik van bestaande business rules en data. De mogelijkheden zijn legio.

Uniface is een low-code applicatie ontwikkelplatform. Zowel de grootste bedrijven in de wereld als lokale startups vertrouwen met hun bedrijfskritisiche applicaties op de kracht en stabiliteit van Uniface.

UnividualS Application Management is certified businesspartner en reseller van Uniface.

Meer weten over Uniface en/of onze dienstverlening? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact  Uniface

Partnership

Voor UnividualS zijn partnership erg belangrijk. We weten heel veel, maar samen met onze partners weten we nog veel meer.

In deze tijd gaan de technologische en markt ontwikkelingen in een dusdanig tempo dat software development dit onmogelijk kan bijhouden. In de ontwikkeling van bedrijfskritische applicaties gaat, ondanks agile en low-code, zo veel tijd zitten dat organisaties het letterlijk niet meer kunnen bijbenen. Wij weten alles van low-code software ontwikkeling in Uniface en agile methodieken. Met onze partner Blue Ocean Fishing kijken we ook naar de organisatie aspecten.

Samen met de business consultants van Blue Ocean Fishing hebben we een aanpak ontwikkeld waarmee met een hybride oplossing moderne (low-code) technieken worden toegepast in combinatie met de stabiele backend van de bestaande Uniface applicaties. Hierdoor wordt de optimale mix geboden voor modernisering van het applicatielandschap. Blue Ocean Fishing en UnividualS hebben de krachten gebundeld en bieden vanuit deze combinatie een unieke aanpak voor een efficiënte moderniseringsslag.

Met onze stap voor stap aanpak en door hergebruik van bewezen code wordt op een veilige en efficiënte manier de modernisatie uitgevoerd. Het uitgangspunt is dat we daarbij naadloos aansluiten op de wensen van de business en kapitaliseren op de aanwezige Uniface applicaties in combinatie met het slim gebruik maken van moderne technologieën.

Meer informatie

Uniface betekent “Universal Interface”. Met onze aanpak sluiten we daarmee naadloos aan bij het paradigma en grondbeginsel van Uniface.

Opdrachtgevers

Een selectie van klanten waar wij de afgelopen periode diensten aan hebben geleverd.

  • Kolbus
  • Xperthis
  • Centric
  • Het CAK
  • Stater
  • NS
  • CRV