Uniface Professional Services

Onze Uniface Professional Services maakt gebruik van bewezen best practices om wereldwijd deskundige en economisch efficiënte diensten te leveren. We kunnen alles bieden, van extra mensen of trainingen tot een complete bedrijfsoplossing. Onze services omvatten niet alleen de Uniface-technologie, maar ook gemengde oplossingen die andere technologieën en werkwijzen integreren.

Refactoring

Het herstructureren van bestaande Uniface applicaties. Met als doel het verhogen van de onderhoudbaarheid en uitbreidbaarheid.

Detachering

Uitbreiding van uw team of organisatie met een zeer ervaren Uniface professional.

Meer info

Development

Ontwikkeling van software op basis van Uniface. Op verzoek ontwikkeling wij componenten, frameworks of hele applicaties.

Meer info

Uniface migratie

Uw infrastructuur is voortdurend aan verandering onderhevig. Het up-to-date houden van uw Uniface omgeving maakt daar ook deel van uit. Leg de migratie van uw Uniface applicaties in handen van onze professionals, dan kunt u zich blijven richten op uw kernactiviteiten.

Meer info

Uniface opleiding, training en coaching

Op basis van door Uniface ontwikkeld trainingsmateriaal leiden onze trainers uw software ontwikkelaars op tot Uniface developers. Naast meerdaagse trainingen verzorgen we ook coaching van ontwikkelaars.

Consultancy

Onze consultants zijn uitstekende sparring partners voor uw organisatie. We geven u advies over alles wat met Uniface te maken heeft: van applicatiearchitectuur, technisch ontwerp, inrichting van ontwikkelstraten tot en met deployment.

Outsourcing

Onze ervaren professionals verzorgen Uniface migraties van A tot Z.

Modernisatie

Bestaande Uniface applicaties aanpassen aan de huidige tijd. Web, mobile, webservices of cloud? Hergebruik van bestaande business rules en data. De mogelijkheden zijn legio.

Meer info

Professionals

Onze professionals

Wereldwijd

Onze diensten leveren we over de hele wereld.

Uniface is een low-code applicatie ontwikkelplatform. Zowel de grootste bedrijven in de wereld als lokale startups vertrouwen met hun bedrijfskritisiche applicaties op de kracht en stabiliteit van Uniface.

UnividualS Application Management is certified businesspartner en reseller van Uniface.

Meer weten over Uniface en/of onze dienstverlening? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact  Uniface

Opdrachtgevers

Een selectie van klanten waar wij de afgelopen periode diensten aan hebben geleverd.