Over ons

UnividualS is een coöperatieve IT dienstverlener en al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het bedenken, bouwen en beheren van innovatieve IT-oplossingen voor top-500 bedrijven en overheden.

Onze organisatie bestaat uit zeer ervaren IT specialisten. Alle professionals zijn zelfstandig ondernemers en mede-eigenaar van onze coöperatieve organisatie.

We zouden graag willen beweren dat onze unieke organisatie niet anders is dan ieder andere IT dienstverlener. Maar we zijn wel anders. Alle professionals zijn mede-eigenaar. Een maximale betrokkenheid bij ons uniek samenwerkingsverband is het gevolg. Dit betekent dat wij net een stapje meer zetten.

Tot onze klanten behoren de grotere organisaties en overheden in Nederland en daarbuiten. Van nieuwbouw projecten tot applicatiebeheer en van migraties en modernisaties tot performance advies.

Professionals

Ervaringsjaren

Projecten

Coderegels

Onze organisatie

Onze coöperatieve grondslag biedt een solide basis voor samenwerking op basis van vakmanschap, professionaliteit en vertrouwen. Samen met onze opdrachtgevers, partners en leveranciers implementeren wij de beste oplossingen. We maken hierbij gebruik van moderne lowcode tooling met een focus op Uniface.

1

UnividualS is coöperatief.

UnividualS is coöperatief. Dit beperkt zich niet tot onze mindset, maar ook onze juridische vorm. Onze professionals zijn allen mede-eigenaar. Samen vormen we de organisatie.
2

UnividualS verenigt.

Door gebruik te maken elkaars krachten kunnen onze professionals zich specialiseren. Onze opdrachtgevers zien echter het collectief. Deze is de optelsom alle ervaringsjaren én kennis van elke professional.
3

UnividualS faciliteert.

Onze professionals voeren hun werkzaamheden uit voor eigen rekening en risico. Als collectief bieden we diensten en producten die hen hierin ondersteunen.

Onze opdrachtgevers

De dienstverlening van onze professionals wordt gekenmerkt door een coöperatieve instelling. Hierbij wordt geïnvesteerd in een relatie. Ook met onze opdrachtgevers.
Een selectie van klanten waar wij de afgelopen periode diensten aan hebben geleverd.